Financieel adviseurs bevelen TAF het vaakst aan

Uit een onafhankelijk onderzoek dat DFO onlangs hield onder financieel adviseurs, blijkt dat TAF het vaakst wordt aanbevolen als ORV aanbieder aan collega adviseurs. TAF ontvangt op meerdere aspecten van de dienstverlening de hoogste waardering. Dat maakt dat TAF - samen met drie andere ORV verzekeraars - een jaar lang de titel 'Beste ORV Verzekeraar 2018 (Bureau DFO-onderzoek)' mag voeren.

Datum geplaatst: 04-10-2018

Bureau DFO Onderzoek ORV 2018
Van 28 augustus tot en met 17 september hield Bureau DFO een onderzoek onder financieel adviseurs: hoe waarderen zij de dienstverlening van de ORV verzekeraars waarmee zij ervaring hebben? De resultaten van het onderzoek zijn gebaseerd op 1.348 waarnemingen. In totaal is de dienstverlening van 25 ORV aanbieders in Nederland onderzocht op verschillende onderdelen.

TAF scoort hoog op meerdere onderdelen 
TAF wordt beoordeeld met een algemene tevredenheidsscore van 8,3. Vooral op de volgende onderdelen onderscheidt TAF zich positief:

  • hoogte tarieven;
  • gemak acceptatie;
  • deskundigheid medewerkers;
  • beschikbaarheid applicaties en
  • grenzen voor medische keuringen.

Gratis samenvatting ORV Onderzoek 2018 beschikbaar 
Financieel adviseurs signaleren relevante verschillen in de kwaliteit van dienstverlening tussen de in Nederland werkzame ORV verzekeraars. Bureau DFO heeft de resultaten van 15 ORV verzekeraars in een onderzoek verwerkt. Benieuwd naar de bevindingen? Bestel dan nu gratis de samenvatting van het onderzoek bij Bureau DFO via deze link.